Latest update 2022-01-18
Musical Jekyll en Hyde in Deurne op 27, 28, 29 en 30 juni
Ik wilde jullie er aan herinneren dat deze maand onze Musical Jekyll en Hyde wordt uitgevoerd in Cultuur Centrum Martien van Doorne in Deurne.
De data zijn 27, 28, 29 en 30 juni.

Kaarten via : http://www.ccdeurne.com/programma/jekyll-hyde-musical/


Stichting Musicals in Helmond presenteert hun derde productie: de musical Jekyll & Hyde van Frank Wildhorn (muziek) en Leslie Bricusse (originele tekst) in een nieuwe vertaling van Rutger Bulsing.
Wij nemen u mee naar Londen, 1888.
De voorstelling begint met John Gabriël Utterson, een advocaat en de beste vriend van de controversiële Dokter Henry Jekyll.
Hij vertelt het publiek: “In de lente van 1888 begint mijn goede vriend Henry Jekyll aan een serie wetenschappelijke onderzoeken in de hoop onze bevindingen over ‘goed’ en ‘kwaad’ te kunnen veranderen.
Hoe kon ik weten dat hij daarmee ook zijn eigen ziel zou veranderen? En de mijne….” Utterson heeft gelijk.
De elite van Londen heeft zijn mening over dr. Jekyll’s werk al klaar en weigert elke vorm van medewerking. Tot het uiterste gedreven besluit Jekyll dan maar op zichzelf te experimenteren en zo wekt hij zijn alter-ego Edward Hyde tot leven.
En als Hyde wordt losgelaten op dezelfde elite die Jekyll zo afwees, zijn de gevolgen gruwelijk.
Zowel de Londense high society als de onderwereld van Londen zullen beroerd worden door het experiment en zijn gevolgen.

Adres:
CC Martien van Doorne
Martinetplein 1
5751 KM Deurne
T 0493 38 38 78

 
Vorige   Volgende