Latest update 2022-05-21
MTh Theater Solutions
Maarten en Zamire 100.JPG
2007,_haghorst_zondag_2.jpg
BerryEnMaarten(100).JPG
open_mond_lakei.jpg
img005.jpg
Maarten met bril.JPG
aanbidding.jpg
Hoofd Menu
HomePage
Informatie
Activiteiten
Projecten
Contact
Gastenboek
Site Map
Zoeken
Login

 
HomePage arrow Projecten arrow Drie Musketiers arrow Artistieke leiding

Als onkostenvergoeding wordt een klein bedrag gevraagd per avond
plus een vergoeding voor de gemaakte reiskosten.
Deze bedragen zijn afgestemd op de meestal beperkte budgetten van amateur verenigingen.

 
Artistieke leiding
Annemarie Markgraaf – van den Brandt (1961) is sinds mei 2008 de dirigente van zanggroep The Singing Voices uit Spoordonk. Sinds het afsluiten van haar muziekopleiding - aan het Brabants Conservatorium te Tilburg (Schoolmuziek met bijvak Koordirectie en Zang)- in 1985, is zij als muziekdocente verbonden aan Pulz, centrum voor kunsteducatie. Hiernaast heeft ze gewerkt als docente Muziek aan diverse middelbare scholen en leiding gegeven aan een jongerenkoor in Tilburg en het kinderkoor in Oirschot.
Zelf heeft ze ook gezongen bij diverse semi-professionele koren, waaronder Ad Parnasum en het Eindhovens Vocaal Ensemble.


Theo Bleumer (1953) is sinds 1997 dirigent van zanggroep No Limit uit O.W. Middelbeers en sinds 2006 dirigent van zanggroep Music to Move uit Hulsel. Van 1981 – 2001 is hij dirigent geweest van zanggroep Myrtha Musica uit Hooge Mierde. De opleiding koordirectie heeft hij genoten bij de Gregoriusvereniging ’s-Hertogenbosch, onder leiding van Louis Buskens en Wil Barten. Aan het Gehrels instituut te Amersfoort wist hij de onderwijsbevoegdheid muziek te behalen.
Zijn muziekopleiding heeft hij afgesloten met een cursus Lichte muziek aan het Conservatorium te Utrecht, onder leiding van John Damsma. Naast zijn dirigentschappen is Theo in het dagelijks leven verbonden aan het Pius X-college te Bladel als docent Muziek.

Jef van de Sande (1977) is sinds 2004 dirigent van fanfare Concordia uit Spoordonk. Na zijn VWO opleiding in Tilburg is hij in 1996 gestart met de theoretische vooropleiding aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. In 1997 ging hij studeren aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht. Zijn studie sloot hij in 2006 af met het behalen van achtereenvolgens Bachelor of Music (trompet, 2004), Bachelor of Conducting (hafa directie, 2004) en Master / VKM Performance (2006).
Naast zijn parttime baan als beroepstrompettist bij het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee, is hij vanaf 2000 gast- en/of vaste dirigent/docent bij verscheidene hafa-orkesten. In 2007 had Jef de algehele muzikale leiding bij de concertante uitvoeringen van de rockmusical Jesus Christ Superstar.

Dirk Kokx (1970) mag omschreven worden als een muzikale duizendpoot. Zijn studie Schoolmuziek aan het Brabants Conservatorium in Tilburg heeft hij met succes afgerond, met als bijvakken Koordirectie, Muziektheorie en Compositie. Vanaf 1997 tot heden wordt hij regelmatig gevraagd als arrangeur en componist van aansprekende muziekuitvoeringen in Nederland en België, waaronder Kuifje en de Zonnetempel, Rembrandt de musical en Piaf in Symphony van Jo Lemaire.
Als dirigent is hij ook verbonden aan het theaterkoor Sincère uit Son en Breugel, waar hij in 2008/2009 muzikaal verantwoordelijk is geweest voor de jubileumvoorstellingen Drakentraan, welke voorstellingen ruim 3000 bezoekers trokken. Hieruit blijkt ook zijn liefde voor het theater en theatermuziek in de meest brede vorm. De orkestratie en koorarrangementen in de concertante productie 3 Musketiers zijn van zijn hand.

Maarten Thijssen
(1959) is vanaf 1992 zeer actief in de wereld van amateurtoneel, muziektheater en musical. In zijn woonplaats Drunen heeft hij meegewerkt aan tal van producties en heeft zich gaandeweg ontwikkeld tot iemand met een zeer creatieve geest. Naast het optreden in producties, heeft de organisatie rondom een productie ook steeds meer zijn aandacht gekregen, waarbij hij zich in de loop der jaren zeer breed bezig gehouden heeft op het gebied van het schrijven van scripts, decor ontwerp en decorbouw, publiciteit, licht en geluid.
In 2004 is hij begonnen met zijn regie activiteiten, gevolgd door Basiscursus Regie aan het Centrum voor Amateurkunsten in Tilburg, welke opleiding hij in 2007 met succes heeft afgerond. In maart 2007 is hij samen met Elize Jorritsma gestart met MTh Theater Solutions, voor het geven van dramalessen, theateradviezen en regie voor amateurverenigingen. In januari 2007 werd Maarten als regisseur ingezet voor Jesus Christ Superstar. De goede samenwerking van toen, gaat een vervolg krijgen in onze nieuwe productie.
 
Vorige   Volgende