Latest update 2021-11-29
MTh Theater Solutions
Pasfoto_Elize.jpg
Afbeelding_037.jpg
2005,_FAME,_1e_jaars_1.jpg
doorbraakKl.JPG
pers2.jpg
Maarten, we bellen.JPG
MaartenProfiel(100).JPG
Hoofd Menu
HomePage
Informatie
Activiteiten
Projecten
Contact
Gastenboek
Site Map
Zoeken
Login

 
HomePage arrow Informatie arrow In de media arrow Bostion Media, 3-12-2008

Als onkostenvergoeding wordt een klein bedrag gevraagd per avond
plus een vergoeding voor de gemaakte reiskosten.
Deze bedragen zijn afgestemd op de meestal beperkte budgetten van amateur verenigingen.

 
Bostion Media, 3-12-2008

Audities musical `VOGELVRIJ` gestart. Nog enkele rollen te vergeven.


De afgelopen twee weekenden hebben zo`n 150 kandidaten al auditie gedaan om een podiumplaats te bemachtigen in de Bossche bevrijdingsmusical `VOGELVRIJ`. Daarnaast gingen nog eens ruim 40 kandidaten op voor een plaats in het orkest.

 

De organisatie is zeer tevreden over de opkomst en de kwaliteit van de mensen die auditie hebben gedaan. Er waren enkele bekende gezichten, maar vooral ook heel veel nieuwe talentvolle kandidaten variërend in de leeftijd van 16 tot 70 jaar. Hiermee is in grote lijnen het beeld ontstaan voor de invulling van de 45 grote en kleine rollen in zang en spel. Een aantal kandidaten is gevraagd terug te komen om het beeld verder te completeren. Rond 20 december krijgen alle kandidaten bericht of ze al dan niet mee mogen spelen.

Nog enkele rollen te vergeven

De Stichting Musical Den Bosch 800 en Theater aan de Parade zijn nog op zoek naar aanvullende getalenteerde kandidaten. Voor de dansgroep onder leiding van choreografe Yvonne den Dekker wordt nog gezocht naar dansers en danseressen. In de choreografieën wordt gebruik gemaakt van een verscheidenheid aan dansstijlen maar ook zeker van de eigen creativiteit en mogelijkheden van de deelnemers.

Daarnaast is er nog ruimte voor kandidaten in de leeftijd van 22- tot 35-jaar en van 50- tot 60-jaar voor de invulling van enkele dragende rollen.

Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen: E-mail sturen, onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen door de organisatie. Meer informatie over repetitieschema`s/-tijden en de uitvoeringsdata is te vinden op www.musicalvogelvrij.nl.

Het verhaal van deze musical speelt zich af rond de bevrijdingsfeesten en vindt zijn oorsprong in de Bossche jongerenscène van de jaren zestig. De musical die wordt geschreven en geregisseerd door Ruud van de Laar maakt op eigentijdse en meeslepende wijze duidelijk dat elke tijd zijn vrijheidsstrijd kent. De muziek wordt gecomponeerd door Peter van Beijnum.

 
Vorige   Volgende