Latest update 2021-12-05
MTh Theater Solutions
2006,_Ronde_van_Heusden,_Verteller.jpg
Maarten met bril.JPG
Maarten Hyves I.jpg
Afbeelding_037.jpg
VIPS_Centurion.JPG
Doorbraak 3 100.JPG
doorbraakKl.JPG
Hoofd Menu
HomePage
Informatie
Activiteiten
Projecten
Contact
Gastenboek
Site Map
Zoeken
Login

 
HomePage arrow Informatie arrow Laatste nieuws arrow Stichting Musical 800, Musical VogelVrij

Als onkostenvergoeding wordt een klein bedrag gevraagd per avond
plus een vergoeding voor de gemaakte reiskosten.
Deze bedragen zijn afgestemd op de meestal beperkte budgetten van amateur verenigingen.

 
Stichting Musical 800, Musical VogelVrij
De Stichting Musical 800 in 's-Hertogenbosch heeft het besluit genomen om een musical te produceren met als thema VRIJHEID.
De Titel wordt VogelVrij en deze musical zal in oktober van 2009 in het Theater aan de Parade in premiëre gaan. In het kader van de bevrijding is het in 2009, 65 jaar geleden dat onze bevrijders 's-Hertogenbosch vrij maakten. Aangezien het waarschijnlijk de laatste keer is dat er een aantal bevrijders in de gelegenheid is om dit te vieren in 's-Hertogenbosch, is er een speciale aanleiding om deze musical te schrijven.
Het thema VRIJHEID zal algemeen worden geïnterpreteerd en niet specifiek gerelateerd aan de bevrijding van 2004, maar er zal hoogstwaarschijnlijk wel aandacht gegeven worden aan dit speciala feit.

Ruud van de Laar gaat de tekstschrijven en de regie voeren. Peter van Beijnum componeert en dirigeert. Yvonnen den Dekker tekent voor de choreografie en Steph Breukel "doet" de zang.

Opgeven bij: die de productieleiding heeft. Ik hoop op een groot en enthousiast orkest en natuurlijk veel spelers, die ook goed kunnen zingen en bewegen.

De audities zijn in november en december. De repetities zijn op zondag van 10.00 uur tot 13.00 uur met de mogelijkheid tot uitloop, met ingang van maart 2009. Het seizoen begint in september 2009 en vanaf de 13e september t/m de uitvoeringen is het schema bekend.
 
Vorige   Volgende