Latest update 2021-11-29
MTh Theater Solutions
2004,_Be_en_Be,_13.jpg
Kopie_van_papegaai_met_additude.jpg
Maarten en Zamire 100.JPG
Star_Sock_31_maart_2007_053.jpg
Doorbraak 2 100.JPG
img005.jpg
dat_kanik_zelf_ook_bedenken.jpg
Hoofd Menu
HomePage
Informatie
Activiteiten
Projecten
Contact
Gastenboek
Site Map
Zoeken
Login

 
HomePage arrow Informatie arrow In de media arrow Sporen in 't Zand de repetities
Ben je op zoek naar een regisseur?
Neem dan contact op met Maarten Thijssen en Elize Jorritsma.
Zij hebben een netwerk van vrienden en bekenden,
daaronder zijn vele regisseurs voor zowel amateurproducties als voor het profesionele werk.
( )
 
Sporen in 't Zand de repetities

Eerste repetitieavond: Acteurs zijn niet te houden!

 

Onvermoeibaar leken ze, de acteurs die in mei 2009 het openlucht theaterspektakel Sporen in ‘t Zand ten uitvoer gaan brengen in, op en rond het water bij recreatieplas ‘t Zand.

Op donderdag 3 april, stipt om 19.30u, ging de eerste repetitieavond van start. Een jaar lang zullen de sprekende rollen, elke donderdagavond van 19.30u tot 22.30u gaan repeteren voor hun rol in het theaterstuk Sporen in ‘t Zand.
Spelenderwijze, in workshopstijl werden onder leiding van Elize Jorritsma en Liesbeth de Jong - Smeekens, in groepjes diverse rolspelen uitgedacht en uitgespeeld. De acteurs bleken niet te houden, 3 uur lang gingen zij er vol overgave en vol enthousiasme tegenaan.
De eerste repetitieavonden hebben als doel om het acteurschap te verkennen en vooral om aan elkaar te wennen; teambuilding! Dit is erg belangrijk om straks bij de uitvoering naadloos op elkaar in te kunnen spelen en om met z’n allen een goede productie neer te zetten. De basis is succesvol gelegd. Volgens Mike merk je na één avondje repeteren al dat er echt al een hechte groep aan het ontstaan is. Dat beloofd wat voor de vele repetities die nog komen gaan, complimenten voor de regisseurs.
Volgende week wordt er nog één keer op deze wijze gerepeteerd. Daarna kruipen de acteurs letterlijk en figuurlijk in de huid van hun personage. Wordt vervolgd……….

 
Vorige   Volgende